Hiába küzdenek a boldogságért...

Meryem Uzerli - Várandósan hagyták el
A Hürremet alakító színésznő már babát várt, amikor párja elhagyta egy másik nő miatt. Meryem kénytelen volt a sorozattól is elköszönni, hiszen egyedülálló anyaként képtelenség forgatni. Új társra azóta sem lelt, és három évnyi törökországi munka után visszaköltözött Németországba. Az új otthon és az új élet kialakítása fontosabb, mint a párkeresés, másrészt a férfiak ritkábban udvarolnak egy babát váró hölgynek...Meryem 2014 elejére várja kislányát. 

Nebahat Cehre - Képtelen feldolgozni férje elvesztését...
A Szulejmán édesanyját alakító 68 éves színésznő élete tele volt kalanddal, fordulattal. A grúz származású Nebahat apja szívrohamban halt meg, ezután költözött családjával Isztambulba.  " Iszonyatosan zavaros életem volt. Apám halála után, anyám még háromszor ment férjhez, én pedig egy gátlásokkal teli nő lettem."- mesélte egy interjúban. A családja kényszerítette, hogy induljon el egy szépségversenyre, hátha megjön az önbizalma. Meg is nyerte, keresett modell, majd színésznő lett.  A férfiak is rajongtak érte. Férjével, egy rendezővel nagy szerelemben éltek, a szerelem mégis válással ért véget, miután férje egy veszekedés után autóval elütötte! Ám a tragédia még csak ezután következett. Nebahat annyira szerette a férjét, hogy mindenáron ki akart békülni vele, ám a férfi hirtelen elhunyt. A színésznő azóta sem heverte ki a tragédiát, és immár két évtizede nincs férfi az életében. 

Selma Ergec - Orlando Bloom mégsem őt választotta
Amilyen szép és híres, olyan szerencsétlen a szerelemben. Tavaly még arról írtak a Török lapok, hogy Hatice alakítója a sorozat Ibrahimját játszó színésszel alkot egy párt. Mint később kiderült, a kolléga néhány szerelmes éjszakát akart tőle, mást nem, de erről elfelejtett szólni Selmának...Aztán a nyáron szenvedélyes szerelem gyúlt közte és Orlando Bloom között egy reklámfilm forgatása közben. Az angol színész még a feleségét is elhagyta Selma miatt, és hetekig ingázott Los Angeles és Isztambul között. Nemrég azonban kiderült, hogy Selma mellett van egy harmadik is a képben, méghozzá Liv Tyler. Azóta pedig Orlando nem repül Isztambulba Selmához...

Hiába küzdenek a boldogságért... hozzászólásai

 • Nan Nan:

  Kedves Szerkesztők!
  Az lenne a kérdésem, tudnátok segíteni abban, hogy eredeti nyelvű Szulejmánt találjak valahol, amit le is lehet tölteni? Előre is köszönöm a választ!

  • ZsozsoMalac ZsozsoMalac:

   Szia! Ha vissza szeretnéd nézni a Szulejmán részeit, török nyelven a YouTube-on is megtalálod, magyar nyelven pedig az rtlmost oldalán, valamint a www.sorozatbarat.info oldalon is!

  Szólj hozzá

Kereső


 

 

 

Belépés
0.042 mp